top of page

Werkwijze

Mijn werkwijze is integratief, dat betekent dat er aandacht is voor de hele mens.


Het draait om de samenwerking tussen hoofd, hart en gevoel. Ze beïnvloeden elkaar en vormen samen één geheel. Mijn ervaring is dat juist deze samenwerking verstoord is.


We zitten vaak in ons hoofd en missen lichaamssignalen en emoties die ons iets te zeggen hebben. Samen met jou ga ik op zoek om de balans tussen je hoofd (gedachtes), je gevoel (lichaamssignalen) en je hart (emoties) weer te herstellen. Ze kunnen weer samenwerken, je krijgt weer grip op je leven! Je ervaart weer balans!

Marjan in gesprek

Ik kijk graag naar de onderliggende oorzaak van je klachten, wat heeft ervoor gezorgd dat je uit balans bent geraakt? Zonder oordeel en met mildheid gaan we dit samen onderzoeken.

 

Praktisch

  • Elk traject begint met een intake. Hierin gaan we onderzoeken wat je hulpvraag is. Wat zijn je klachten en waar loop je tegenaan? 

  • We maken een plan van aanpak waarin we beschrijven wat je wilt bereiken.

  • We gaan aan de slag. Niet alleen met een gesprek, maar ook met oefeningen of vormen die goed aansluiten bij jou en je hulpvraag. Je krijgt ook opdrachten mee naar huis om te werken aan bewustwording en groei.

  • Een sessie duurt 60 minuten, en gemiddeld na 6 sessies gaan we evalueren. Hierin bepreken we wat de therapie je heeft gebracht, of dat voldoende voor je is en wat er eventueel nog meer nodig is.

  • We sluiten het traject af of we vervolgen het traject als er langer nodig is. Dit altijd in overleg.

Tweesprong
Marjan met kaarten
Logo in Balans - lila

Neem contact met mij op als je een afspraak wilt maken. Maar ook als je vragen hebt of twijfelt. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

Van harte welkom bij Coachpraktijk Balanceren!

 

Je lijf liegt nooit!

Logo Coachpraktijk Balanceren

Deze website is gemaakt door TouchMedia in opdracht van Coachpraktijk Balanceren, 2023

bottom of page